Mjölkkokta makaroner?

Hur länge ska mjölkkokta makaroner koka? Alltså hur lång tid tar det innan mjölken blivit som en stuvning enbart med makaronernas hjälp, d.v.s. inget mjöl tillsatt?,man ska  väl inte ha mjöl tillsatts..makaronera ska kokas på mycket svag värme till de blivit mjuka..tar inte lång tid.. krydda med salt.socker.vitpeppar och ev muskotnöt om du har DET FINNS INGEN VÄG TILL LYCKAN.DEN FINNS I DITT INRE!,ska vara lite smör/margarin i med det finns ingen väg till lyckan.den finns i ditt inre!,Men tar det inte ganska så lång tid innan mjölken blivit tjock nog att kallas stuvning?,näe kanske 20 min el en halvtimma högst det finns ingen väg till lyckan.den finns i ditt inre!,Man behöver inte tillsäatt mjöl min mamma brukar göra stuvade makaroner på enbrat mjlök alls inget mjöl har dock ingen anning om hur långe de ska koka med de sysns sen måste du rör om med jämna melan rumm också.,Jag brukar räkna med minst 20 minuter, dels för att man måste koka på så svag värme, dels för att jag brukar hälla

på mer mjölk eftersom den kokar in och på så sätt bli tjockare. Jag kryddar med salt, peppar, muskot och lite socker.,Nej, men SÅ lång tid tar det inte. Mjölkstuvade makaroner 4 pers. 4 dl vatten 1 tsk salt 3,5 dl U-makaroner 7-8 dl standardmjölk (3%) (ev. en klick smör och riven muskotnöt) Koka upp vattnet. Häll i salt och makaroner och rör om. Koka makaronerna i ca 8 minuter. Häll i 7 dl av mjölken och rör om. Koka upp på nytt och koka sedan på svag värme utan lock i ca 12 minuter. rör om då och då. Späd ev. med mera mjölk. Smaksätt ev. med lite riven muskotnöt.,godast tycker jag det blir med kungsörnens gammaldags idealmackaroner, recept står på baksidan Plastpappas recept: per person 2 dl gammaldags idealmackaroner 4 dl mjölk, minst röd, gärna gammaldags skvätt olja lite salt riven muskot minuten innan det serveras sjud tills precis innan det är färdigt (ca 20 min beroende på hur mycket man kokar) tänk på att röra ofta ofta,anledningen till att vi använder så mycket mackaroner är f

ör att både plastpappa, hans dotter, jag och min mamma ÄLSKAR stuvade mackaroner så vi äter tills vi mår illa,LillaFlamman skrev 2009-06-21 19:05:07 följande:anledningen till att vi använder så mycket mackaroner är för att både plastpappa, hans dotter, jag och min mamma ÄLSKAR stuvade mackaroner så vi äter tills vi mår illa2dl lät inte mycket Va sugen jag blev på stuvade makaroner nu!!,Miot skrev 2009-06-21 19:08:34 följande:2dl lät inte mycket Va sugen jag blev på stuvade makaroner nu!! om man läser receptet ovan där det stog 3.5 dl mackaroner till 4 pers så ser 2 dl till 1 person jättemycket ut men jag tycker inte att det är mycket,Miot skrev 2009-06-21 19:09:16 följande:Oj, förlåt! Missade att det stog per pers. =) HAHA nej 2 dl till 4 pers som är galna i stuvade mackaroner då blir det grymslagsmål,Här är också stuvade makaroner populärt men vi föredrar en riktig stuvning som man vänder ner makaronerna i, inte mjölkstuvade.,En stuvning görs på smör, vetemjöl och mjölk (eller mjölk+g...


Läs hela artikeln här


Information

Här hittar du all information du behöver.

Skriv in ditt sökord i
rutan och klicka på sök så
sköter vi resten.

Mycket nöje!
Share |