Chokladbollar med fiberhavregryn - blir det gott?

Eller blir det äckligt? SJuuukt sugen, men har bara fiberhavregryn hemma Vad ska jag annars äta för sött utan att bege mig till affären? /akut sötsugen gravid TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-02-17 20:22 Nu är smeten klar! Orkar inte rulla några bollar, vill bara ha lite smet att tugga på. Det är något torrt... O då har jag ändå hällt i en hel del nescafé.. Men guuud, det funkar!,Jag tror inte att det blir nån vidare skillnad i smaken. Däremot blir de ju supernyttiga =)hehe... Vi har bara fiberhavregryn som vi använder till allt...,Nej det blir bläk! Jag har också varit desperat...: ) Gör äggtoddy de e sött och gott, bara äggula och socker mums!,Det är ingen större smakskillnad. Men när jag gjorde chokladbollar på fiberhavregryn så var jag inte gravid. Möjligt att man tycker det smakar annorlunda som gravid.,AANJA skrev 2009-02-17 20:06:34 följande: Nej det blir bläk! Jag har också varit desperat...: )Gör äggtoddy de e sött och gott, bara äggula och socker mums! Haha, öööörk, nä, mina ägg har blivit gamla, de åker ut.,Tack för alla svar, nu jäklar ska det bli "nyttiga" chokladbollar. Återkommer med en smakrapport.


Läs hela artikeln här


Information

Här hittar du all information du behöver.

Skriv in ditt sökord i
rutan och klicka på sök så
sköter vi resten.

Mycket nöje!
Share |