Vad blir det på er Nyårs meny?

Blir det 3 rätters? Buffé? Pizza? Har värsta ångesten för vad jag ska servera! (7 pers) Kanske era menyer kan inspirera mig,Vi är visserligen bortbjudna men jag kan väl skriva in ett menyförslag ändå! Förrätt: Vitlöksostgratinerad champinjonhattar och ruccola (Stora färska champinjoner där du avlägsnar foten, använd i grytan!, och fyller med vitlöksost blandad med lite varnlig riven oso och salt och peppar och så in i ugnen tills de blir gyllenbruna server med lite ruccola) Huvudrätt: Het potatis- och böngryta med creme fraiche och ärtskott sam rostat vitlöksbröd (grytan görs på kossade tomater, potatis, lök, champinjoner, paprika, blandade bönor, sambal oelek, en pytteskvätt grädde, salt, peppar servera med en klick creme fraiche och strö över några ärtskott. Vilka grönsaker man har i kan man ju variera) Efterätt: Glass med baileys eller färska frukter som ananas, kiwi, apelsin osv.,Jag har spanat lite på tasteline och "Mattias enkla & lyxiga nyårsmeny" verkar god. Förrätt: Chèvre cha

ud Huvudrätt: Helstekt fläskfilé med whiskysås (fast jag tänker mig nog oxfilé även om det är förutsägbart) Efterrätt: Smördegsbakelse med säsongens frukt och vaniljkräm Enkelt men känns ändå lyxigt. Efter tolv kommer det bli toastskagen och så kommer ostbrickan fram någon gång vid 22 skulle jag tro. Vi blir 6 vuxna och 4 småbarn (1-4 år). ? I 050520 ? E 070307 ?,Ljummen hummerhalva Lammytterfilé med getostgratäng och Mandelpotatismos med löjrom Hallonglasstårta Sam och Elliot - världens finaste killar,Förrätt: smårätter med fikon Huvudrätt: lutar åt Jamie Olivers lammcurry Dessert: ostbricka till de vuxna, glass till barnen.,Låter gott! Jag kan ju säga lite vad jag "grunnar" på: Förrätt: sparrissoppa eller toast Skagen (D sistnämnda har vi alltid annars till förrätt) Huvudrätt: Räkgryta med ngt tillbehör eller ??? Dessert: Mascarponedessert med paradisäppelgele och granatäppelkärnor eller ??? Usch så svårt...,Förrätt: Råraka med räkor, löjrom och citroncremé www.ica.se/FrontServlet?s=

mat_recept&state=re... Varmrätt: Oxfilé i ngn form, har inte riktigt bestämt hur än. Efterrätt: Mangosurpris www3.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=2... Det är vad vi funderar på...,Gurkan skrev 2008-12-25 21:50:49 följande: Huvudrätt:Het potatis- och böngryta med creme fraiche och ärtskott sam rostat vitlöksbröd(grytan görs på kossade tomater, potatis, lök, champinjoner, paprika, blandade bönor, sambal oelek, en pytteskvätt grädde, salt, peppar servera med en klick creme fraiche och strö över några ärtskott. Vilka grönsaker man har i kan man ju variera) Det lät jättegott har du ngt recept?,Just nu funderar jag på en honung och lime marinerad lax som huvudrätt och grillade pilgrimsmusslor till förrätt, eller kanske hummersoppa. ? I 050520 ? E 070307 ?,Förrätt: Asiatiska kycklingspett (grillade). Huvudrätt: Det förutsägbara oxfilé inlindat i serranoskinka. Får se vad det blir till potatisgratäng känns lite väl tråkigt, men blir något i potatisväg iaf. Efterrätt: ej bestämt. Sen tän...


Läs hela artikeln här


Information

Här hittar du all information du behöver.

Skriv in ditt sökord i
rutan och klicka på sök så
sköter vi resten.

Mycket nöje!
Share |