Snabb hjälp - majskorn?!?!?

Ska göra en god kycklingrätt till kvällen och var sugen på majs till det. Tyvärr är min frysta majs slut och har bara burkmajs hemma. Har någon provat att värma burkmajs, i så fall hur och hur blev resultatet? Tycker fryst majs som man micror blir sååååååå god, söt och krispig. Burkmajs smakar ju helt annorlunda och har lite svårt tänka mig att det blir så gott att värma det. Men man vet ju aldrig. Jättetacksam för snabbt svar :0),testa? e du rädd det ska smaka pyton så prova värma nån matsked bara då,Har du skitlångt till affär? Jag personligen hade ilat iväg och köpt majs - men jag är verkligen anti burkmajs *ryys* På sin höjd i sallad el tacos, men aldrig att jag skulle köpa det själv. Livet är en uellt överförbar åkomma med garanterad dödlig utgång.,Hihihi... rädd och rädd. Ja jag får prova och värma några korn. Jag gillar inte heller burkmajs men jag orkar absolut inte iväg och handla. Ska värma lite majs och återkomma med rapport :0),Klart du kan värma burkmajs, men jag håller med om att fryst är godare.


Läs hela artikeln här


Information

Här hittar du all information du behöver.

Skriv in ditt sökord i
rutan och klicka på sök så
sköter vi resten.

Mycket nöje!
Share |