Er godaste kalla fisksås.

Jag skulle vilja ha tips på någon god kall sås som passar till stekt torskfile. Det finns bara ett vackert barn här i världen och varje mor har det.?Mamma till Wilma 071012?,Till 4 personer plus att det räcker till matlåda: 5 dl gräddfil 1 röd lök (hackad) 5-6 matskedar bostongurka Slotts senap ca 3 tsk Salt och peppar Låt stå minst 5-6 timmar och servera.. SUPERGOD!,Jag brukar bara göra en enkel citron-dillsås, blanda i pressad citron och fryst dill i gräddfil eller créme fraiche, peppra och ev salta.,Jag brukar ta creme fraiche, röra ned citron, lite salt och peppar och sedan antingen någon örtkrydda eller riven gurka (låt den rinna av lite först).,Tack för svaren,ös på bara Det finns bara ett vackert barn här i världen och varje mor har det.?Mamma till Wilma 071012?,blanda en burk röd caviar med 5 dl creme fraiche, smaka av med salt, peppar, citron och lite majonäs. rör i lite finklippt dill. låt stå o dra gärna minst en timme.,Den här såsen fick jag från ICA, jag har gjort den i ug

nen men den kan nog med fördel ätas kall också Creme fraishe Hackad röd paprika Hackad feta-ost lite sweet chilli sås Salt och peppar nam nam,-romsås- 1 creme fraiche 1 burk röd rom 1 burk svart rom 1 hackad röd lök lite salt o peppar -kaprissås- 1 burk kapris 2 dl  majonnäs 2 dl creme fraiche hackad smörgåsgurka efter tycke lite salt o peppar -senapssås- 3 dl gräddfil 1-2 msk majonnäs 1-2 msk senap 2 msk dill lite salt o socker -vitlökssås- 1 creme fraiche pressade vitlöksklyftor efter tycke lite salt o peppar,Matlagningsyoghurt Majonäs Hackad rödlök Hackade räkor/crabfish/seasticks Hackad dill Salt och peppar,Denhär såsen gör jag alltid till stekt torsk: 3 dl gräddfil Chilisås ½ finhackad rödlök fryst hackad dill (mycket) salt o peppar. Blanda samman allt o låt stå o dra i nån timme. Man kan säga vad man vill om ett syndigt levene.......-men det är allmänbildande.,Gräddfil citronsaft ev salt kokta ärtor och ev lite dill Bara att blanda ihop!,Jag brukar göra en på gräddfil och stenbit

srom när vi äter tex lax eller röding: Gräddfil Dill Rödlök Röd stenbitrom Och den här brukar jag använda till fiskfilér som jag panerar med mjöl, ströbröd och currykrydda: Gräddfil Bostongurka Currykrydda Majonäs Gott :),Tror inte denna finns med i tråden Majonnäs Gräddfil el. Matl.yoghurt Fin hackad Ättiksgurka (inte boston) Tinade ärtor Dill Citronsaft S&P Passar till all fisk,Gräddfil eller creme fraiche 1 äpple skuret i småbitar lite honung hackad dill/gräslök rivet citronskal salt vitpeppar,Creme Fraiche, stor burk Dill, ett rejält knippe Gräslök, ett rejält knippe Persilja, ett rejält knippe Salt o Pepper, efter smak Ev lite citron om man känner för det Hacka örterna och blanda ihop allt, låt stå kallt 2-3 timmar innan servering så den verkligen får smak. Som bäst smakar den om man använder färska örter och inte frysta.,Denna är supergod å alla som smakat den gör den nu själva... Creme fraiche ( den feta är godast och har bättre konsistens än de lättare, ät sås mer sällan /ta mi...


Läs hela artikeln här


Information

Här hittar du all information du behöver.

Skriv in ditt sökord i
rutan och klicka på sök så
sköter vi resten.

Mycket nöje!
Share |