plommonkräm!




 
Barnfamiljer - vad äter ni ikväll?
Idag blir det stuvad vitkål, stekt falukorv och kokt potatis. Till efterrätt ska jag koka plommonkräm, serveras med mjölk. Gott!,parmainlindad kycklingfilé med ris och kall sås Vintern är ingen årstid, den är en regelbunden naturkatastrof,felizz skrev 2009-09-14 07:28:13 följande:Idag blir det stuvad vitkål, stekt falukorv och kokt potatis. Till efterrätt ska jag koka plommonkräm, serveras med mjölk. Gott! Hur gör du plommomkräm? Har ett helt gäng med plommon som jag inte vet vad jag ska göra med.,idag blir det strimmlad lövbiff  i grädde och kantareller i. och ris till.,Till midda idag blir d...

Vad blir det för mat del 22
Idag blir det spaghetti och pastasås gjord på crème fraîche, bacon, ärtor, vitlök (och salt och peppar såklart).,Idag blir det stuvad vitkål, stekt falukorv och kokt potatis. Till efterrätt ska jag koka plommonkräm, serveras med mjölk. Gott!,Rester från frysen - fiskgryta med sallad och grönsaker, och om jag blir mer hungrig efter det (då det ej är ris/pasta/potatis med) så tar jag med en liten port kycklinggryta att ha i reserv om det kniper! (jobbar natt),LUnch: Gårdagens kycklinggryta med ris I kväll blir det korvstroganoff med pasta.,parmainlindad kycklingfilé med ris och kall sås Vintern ...

Kan man göra något gott av plommon
Har en förskräckligt massa plommon som jag vill göra något med...De kommer förstöras annars. Någon som har något tips????,Jag gjorde marmelad för några dagar sen! 1kg skalade urkärnade plommon 1kg syltsocker 3-4 tsk vaniljsocker Koka upp under omrörning och låt sen koka kraftigt i 3-5 minuter. Häll upp i varma burkar. Mamma gör en jättegod plommonchuttney med russin i. Har dock inget recept (behövs ju inte eftresom jag alltid får en burk av henne. ), men det går säkert googla sej fram till något bra!,om du ska baka bröd så är det jättegott att ha plommonbitar i. Eller om du äter gröt så kan du...

Vad blir det för mat del 22
Här blev det en uppvärmd biff från igår med smält brieost och bearnaisesås!,idag blev det "rett i koppen pasta" ( den variant med mexicansk tomat) som jag krydda lite extra med vitpeppar,Mumu skrev 2009-09-14 18:28:53 följande:Boeuf bourguignon (världens mest svårstavade maträtt?) med ris. Gjord på högrev och kokad i flera timmar igår, sedan uppvärmd och toppad med nystekta champinjoner och lök idag. Gott gott! Nu vet jag vad det blir i helgen. Tack för tipset!,saviar skrev 2009-09-14 09:54:01 följande:Oh, plommonkräm. Har du något recept på det? Tyvärr blev det ingen kräm alls igår så jag har...




Information

Här hittar du all information du behöver.

Skriv in ditt sökord i
rutan och klicka på sök så
sköter vi resten.

Mycket nöje!
Share |