levain?




0 1 2 3 4 5
 
Tråden för oss som bakar med surdeg
Förra tråden är stängd och därför startar jag en ny. En tråd om surdegbröd och bakning, där vi tillsammans kan tipsa, ge stöd och råd runt bak med surdeg. Inga frågor är dumma, alla recept och tips varmt välkomna - vi här i tråden har en sak gemensamt - vi älskar att baka med surdeg! Hon har anlänt... pokergirl.blogg.se,Igår väckte jag en påse med surdeg jag hade haft i frysen. Hade i en massa rågkross (kokt med vatten) och sedan rågmjöl och vetemjöl. Hoppas att det inte blir skosula av alltihop, jag är van att ha lite lösare deg, men nu körde jag den så att den nästan är som en vanlig jästdeg...

Tråden för frågor kring och recept med surdeg
Eftersom den förra surdegstråden är stängd tänkte jag att varför inte starta en recepttråd där även nybörjare kan ställa frågor till oss som snöat in oss en del i surdegsträsket. :) Faktum är att trots att det tar lite mer tid så är det nästan alltid värt det. Bröd med surdeg blir inte bara nyttigare, de blir mer smakrika på grund av den långa jästiden. Mitt senaste alster är ett surdegsbröd med solrosfrön som fick stora fina hål och blev ordentligt segt. Receptet är ganska långt så jag lade upp det på bloggen. matgeek.se/2009/08/10/nattjast-surdegsbrod-me.../,Hanniz skrev 2009-11-09 11:14:43 ...

Tråden för frågor kring och recept med surdeg
Eftersom den förra surdegstråden är stängd tänkte jag att varför inte starta en recepttråd där även nybörjare kan ställa frågor till oss som snöat in oss en del i surdegsträsket. :) Faktum är att trots att det tar lite mer tid så är det nästan alltid värt det. Bröd med surdeg blir inte bara nyttigare, de blir mer smakrika på grund av den långa jästiden. Mitt senaste alster är ett surdegsbröd med solrosfrön som fick stora fina hål och blev ordentligt segt. Receptet är ganska långt så jag lade upp det på bloggen. matgeek.se/2009/08/10/nattjast-surdegsbrod-me.../,Hanniz skrev 2009-11-06 09:03:39 ...

Tråden för frågor kring och recept med surdeg
Eftersom den förra surdegstråden är stängd tänkte jag att varför inte starta en recepttråd där även nybörjare kan ställa frågor till oss som snöat in oss en del i surdegsträsket. :) Faktum är att trots att det tar lite mer tid så är det nästan alltid värt det. Bröd med surdeg blir inte bara nyttigare, de blir mer smakrika på grund av den långa jästiden. Mitt senaste alster är ett surdegsbröd med solrosfrön som fick stora fina hål och blev ordentligt segt. Receptet är ganska långt så jag lade upp det på bloggen. matgeek.se/2009/08/10/nattjast-surdegsbrod-me.../,Tr6ek skrev 2009-10-31 13:35:19 f...




Information

Här hittar du all information du behöver.

Skriv in ditt sökord i
rutan och klicka på sök så
sköter vi resten.

Mycket nöje!
Share |